Vasaloppsgården

Vinterdröm för Konferens och Träningsläger

Vasaloppsarenan - Hockeyrink - Bastu

Evertsbergssjöarna är en dold pärla med magisk skidåkning.

Hyr Vasaloppsgården i Evertsberg

Skidstudion driver också Vasaloppsgården i Evertsberg - en riktig vinterdröm för konferens eller träningsläger. Här anordnar vi löpande Vasaloppsläger för våra medlemmar.

Boendet är beläget i Vasaloppsbyn Evertsbergs vasaloppskontroll och har dessutom en egen hockeyrink på tomten. Perfekt för en vinteraktiv grupp. Här bor ni upp till 12-20 personer luftigt och bra i 5 olika sovrum. Boendet är utrustat med tre duschar och två badrum med golvvärme. Bastu tillgängligt för 100kr/person för hela vistelsen. Utanför dörren har ni tillgång till den upplysta hockeyrinken dygnet runt och Dalarnas längsta spårsystem med närmare 150km spår från Sälenfjällen till Norra Garberg och Hemus skidstadion i Mora via hela Vasaloppsarenan. 

Evertsberg har dessutom ett eget mysigt kuperat skogsspår som slingrar sig ut på öppna fält vid Evertsbergssjöarna på 45 km samt ett elljusspår längs vasaloppsspåret på 6 km. Här finns också en livsmedelsbutik som är öppen mellan 04-23 varje dag. Evertsberg är den ultimata knutpunkten med 10 min till Gopsus, 30 min till Sälen och Orsa Grönklitt samt 90 min till Idre för alpin skidåkning i toppklass. 


För bokning kontakta Joachim Ronneback på 0765888810

Som medlem i Skidstudion Coaching har du 25 % rabatt på bokningen.


Vasaloppsgården ligger precis vid hockeyrinken och syns i filmen intill rinken. 200 m härifrån ligger Vasaloppskontrollen i Evertsberg.